Konsolipelaajan päiväuni myynnissä 130 000 eurolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miltäpä kuulostaisi omistaa yli 5.700 peliä, joista noin 4.000 on pelkästään Nintendon pelikonsoleille. Suurin osa peleistä on pelikonsoleiden ensimmäiseltä kulta-ajalta 1980-1990-luvuilta. Pakettiin kuuluu myös kaikki ilmestyneet Nintendon pelikonsolit eri värivariaatioineen. Hullultahan se kuulostaa, mutta tämä on totisinta totta.

Yhdysvaltojen Wyomingin Gillettessä on yksi maailman kattavimmista konsolipelikokoelmista. Kokoelma on nyt pantu myyntiin eBay-verkkokauppaan, jossa sen arvoksi on määritelty 164.000 dollaria, eli liki 130.000 euroa. Pelikokoelmaa ei valitettavasti lähetetä ostajalle yhdessä paketissa, sillä siihen kuuluu 835 peliä Nintendo Entertainment Systemille, 744 peliä Super Nintendolle, 319 peliä Nintendo 64 -konsolille, 784 peliä Nintendon Gamecubelle ja Nintendon Wiille ja Wii U:lle yhteensä 111 peliä.

Mukana on myös pelejä Virtual Boylle, GameBoylle, GameBoy Colorille, Game Boy Advancelle, Nintendo DS ja DSi:lle, Nintendo 3DS:lle ja Nintendon Famicomille. Kaikki pelit on käytettyjä ja niiden lisäksi uusi omistaja saa kaikki asianmukaiset pelikonsolit. Lisäksi samassa paketissa myydään Segoja, PlayStationeja, XBOX-konsoleita ja muutama ATARI ja yksi Turbografix peleineen. Jotta paketti ei olisi liian tylsä, lisää hän kaupan päälle peliaiheista tavaraa, kuten Super Mario Wrold -verhot. Voit käydä tutustumaan peleihin ja myytävänä olevan paketin sisältöön tästä.