Pyöräilijä ajoi 341 kilometriä saadakseen kartalle kuvion

Fitness · Stara.fi

Viime vuosina GPS-tallentimien ja älypuhelinten ominaisuuksiin on tullut mukaan mahdollisuus piirtää kuljettu reitti kartalle. Lukemattomat lenkkeilijät ja pyöräilijät ovat tehneet kartoille toinen toistaan hauskempia kuvioita, ja nyt lista on kasvanut jälleen yhdellä.

Strava, David Taylor
Strava, David Taylor

Englantilainen pyöräilyharrastaja David Taylor päätti nimittäin tehdä kartalle hieman tavallista suuremman kuvion, ja kaiken lisäksi vielä ilman harhareittejä. Hän suunnitteli kartalla reitin, josta muodostuisi kartalle polkupyörän kuvio.

Lopulta Taylor lähti matkaan ja ajoi 13 tunnin urakkansa aikana peräti 341 kilometriä kuvionsa toteuttamiseksi. Cycling Weekly -lehdelle mies kertoi ajaneensa ohi muutamasta suunnittelemastaan risteyksestä, mutta hän onnistui kuitenkin toteuttamaan kuvion lähes suunnitelmien mukaiseksi. Miehen keskinopeus oli 26 kilometriä tunnissa.