South Park sivalsi musiikintekijöitä: ”Äänitin tämän kännykälläni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin animaatiosarjoihin lukeutuva South Park on onnistunut koko olemassaolonsa ajan tarttumaan ajankohtaisiin aiheisiin parodiamielessä. Hittisarja on suututtanut lukemattomia ihmisryhmiä muun muassa uskontoon kohdistuvilla vitseillään.

YouTube
YouTube

Taannoin South Park sivalsi myös nykyisiä musiikintekijöitä, sillä konemusiikin tekijät ovat melko helppo kohde mille tahansa parodioinnille. Kohtauksessa Kylen isä tekee konemusiikkia kännykästään peräisin olevasta nauhoitteesta, jota hän parantelee tietokoneella. Tuloksena on potentiaalinen radiohitti.

Stereotypian mukaan musiikki syntyy napinpainalluksilla, mikä teknisesti pitää kyllä paikkansa. Hittiä ei kuitenkaan kukaan voi tehdä ilman oikeanlaista näkemystä ja siinä tietokone on vain instrumentti muiden joukossa.