Tämäkin vielä: Taipunut iPhone Halloweenin naamiaisasuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kukaan ei varmasti enää muista vastikään markkinoille tulleen iPhone 6 – puhelimen monia muita ominaisuuksia kuin sen, että laite taipuu herkästi taskuissa. Taipumisesta on noussut pienoinen ilmiö, ja markkinoille on tuotu muun muassa taipuneelle älypuhelimelle tarkoitettuja suojakuoria.

YouTube

Lähestyvä Halloween on innoittanut omatoimiset pukutehtailijat luomaan uudenlaisen asun, joka on tietysti taivuteltava älypuhelin, eli iBend 6s. Puvun lisäksi naamiaisiin menevän kannattaa hankkia musta kokovartaloasu, jotta ihminen sulautuisi paremmin puhelinpuvun sisälle. 

Puvun voi ommella itse, mikäli uskoo Singerinsä laulavan tarpeeksi kauniisti. Nähtäväksi jää, kuinka moni yritys hoksaa hyödyntää iPhone 6 -mallin virhearviointeja tulevan syksyn aikana omassa markkinoinnissaan ja tuotteissaan.