Festarireissun karu päätös – mies neljä päivää alasti metsässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jousimetsästäjä Casey Sanders kohtasi keskellä lokakuista päivää elämänsä omituisimman näyn. Metsässä hiippaili alaston ja sekava mies, joka ei tiennyt mistä hän oli tulossa ja mihin menossa. Vaikka tarina huvittaakin monia, on siinä myös tuikitärkeä opetus meille kaikille.

YouTubeen on julkaistu video Sandersin ja alastoman miehen kohtaamisesta. Pusikon yli toisilleen huutelevat miehet yrittävät päästä yhteisymmärrykseen siitä, mitä alaston mies tekee metsässä. Pian selviää, että harhailija on lähtenyt päiviä aiemmin festivaaleille, kunnes hänet on huumattu, hakattu ja riisuttu alastomaksi. Sen jälkeen mies on hylätty metsään.

Alaston festivaalikävijä ei ole edes varma, onko enää tutussa osavaltiossa, sillä hän kertoo samoilleensa metsässä neljän päivän ajan. Hän on pitänyt itsensä hengissä mätääntynyttä rapua syömällä ja puron vettä juomalla. Lopulta metsästäjä auttaa hyvin sekavan miehen pulasta. Tarinan opetus on se, että pidä huolta itsestäsi ja lähimmäisistäsi.