Transsukupuolinen yhtye suunnitteilla – tuleva hittiyhtye?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Transsukupuoliset henkilöt tuntevat olevansa eri sukupuolta kuin mitä heidän sukupuolielimensä edustavat. Onneksi ihmisten maailmankuva ja hyväksyntä on avartunut, eikä väärään sukupuoleen syntyneitä ihmisinä pidetä enää kummajaisina. Päinvastoin – he rikastuttavat ihmiskunnan kirjoa.

YouTube
YouTube

Nyt yhdysvaltalainen laulaja Nikki Exotika on päättänyt perustaa maailman ensimmäisen transsukupuolisen popbändin. 32-vuotias nainen on työskennellyt aiheen parissa intensiivisesti kymmenen vuoden ajan, mutta kokee maailman olevan vasta nyt valmis ajatukselle. Bändin nimi tulee olemaan The Secret Girls, ja se mukailee tyyliltään The Pussycat Dollsia ja Spice Girlsiä.

Nikki on oikealta nimeltään Nicole Sanders. Hän kuitenkin syntyi pojaksi, ja eli teini-ikäiseksi saakka Jason Torres -nimisenä henkilönä. Nainen kertoo käyttäneensä 153.000 euroa muodonmuutokseen ja elää tätä nykyä onnellisena laulajanaisena poikaystävänsä kanssa. Koskahan pääsemme näkemään hänen saavutuksiaan Suomen areenoilla?