Mitä Mariah Careylle tapahtui? Vain varjo entisestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey tunnetaan pitkästä urastaan pop-musiikin saralla, sillä tähden debyyttilevy julkaistiin jo vuonna 1990. Laulajakaunotarta syytettiin taannoin taustanauhan kanssa esiintymisestä. Nyt playbackin käytölle on annettu aiheellinen syy.

Mariah Carey on parhaillaan Aasiassa kiertueella ja nainen esiintyi viime viikonloppuna Tokiossa. Keikalta on nyt julkaistu epäsuotuisaa materiaalia nettiin, sillä diivan ääni on kaikkea muuta kuin satakielen lailla soiva ja heleästi kaikuva. Oikeastaan Mariah Carey kuulostaa karseammalta kuin hänen aikoinaan Idol -televisio-ohjelmassa tuomaroimansa ehdokkaat. Moni ajattelee, että naisen pitkä ura on tehnyt tehtävänsä ja tuhonnut äänihuulet pysyvästi.

Mariah on saanut faneilta niskaansa aiemminkin pettyneitä viestejä, joissa tämän laulutaitojen kommentoidaan jääneen 1990-luvulle. 45-vuotias popdiiva käy parhaillaan läpi eroa 33-vuotiaasta aviomiehestään Nick Cannonista. Vuodesta 2008 saakka naimisissa ollut pari pani kartanonsa myyntiin heinäkuussa. Heillä on neljävuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe.