Musta Barbaari paljasti jäätävän sixpackinsä – kuntosalilla on viihdytty

Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen räppäri Musta Barbaari nousi viime vuonna yhdessä yössä tähdeksi, kun hänen Salil eka salil vika -esikoissinglensä sai valtavan suosion ja nousi kesän kuumimpien hittien joukkoon. Keikkoja riittää tänäkin vuonna tiiviisti syksyyn saakka.

Julkaisu käyttäjältä James Barbaari.

Aktiivisesta kuntoiluharrastuksestaan myös kappaleissaan riimittelevä Musta Barbaari on tunnetusti hyvässä fyysisessä kunnossa, ja nyt tilannetta on päästy ihastelemaan aitiopaikalta. Räppäri julkaisi nimittäin itsestään kuvan paidattomana, jolloin miehen treenattu sixpack pääsi oikeuksiinsa. Kuva ikuistettiin viikonloppuna järjestetyssä fitness-tapahtumassa, jonka kilpailussa räppäri sijoittui sarjassaan toiseksi.

Musta Barbaari, Blockfest 2014, Kuva: Stara
Musta Barbaari, Blockfest 2014, Kuva: Stara