Simpsonien sohvavitsit samalla videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu Simpsonit-sarja on jatkunut Yhdysvalloissa jo 26 tuotantokauden ajan. Taannoin sarjassa koettiin traagisia hetkiä, kun yksi sen hahmoista menehtyi. Käsikirjoittajat ovat jo pitkään vihjailleet, että yksi hahmoista lähtee pois sarjasta uudella tuotantokaudella.

Simpsonit-sarjan lähes jokaisen jakson alkutunnari on yksilöllinen. Jokaisen jakson alussa nähdään niin kutsuttu couch gag, eli sohvavitsi, jossa perhe joutuu mitä erikoisempiin kommelluksiin istuessaan olohuoneensa sohvalle. Nyt Youtube-käyttäjä OmniVerse on päättänyt yhdistää kaikkien 554 jakson sohvavitsit samalle videolle.

Simpsonit-sarjan historian aikana on nähty muun muassa graffititaiteilia Banksyn, ohjaaja Guillermo Del Toron ja ranskalaisen sarjakuva- ja animaatiotaiteilija Sylvain Chometin luomat sohvavitsit. Pisin alkutunnari tähän mennessä oli tuoreimman tuotantokauden 28. syyskuuta Yhdysvalloissa esitetyssä jaksossa, jossa esitellään sarjan surrealistista tulevaisuutta.