Vampyyripila järkytti kaupungin kaduilla – vähemmästäkin pakenisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähes jokaisen maailmankolkan kansantarinoissa kerrotaan vampyyreista, ja ne ovat myös nykyisen populaarikulttuurin peruskuvastoa. Tarinoissa tavataan monen sortin vampyyreja hirviömäisistä epäkuolleista aina kimalteleviin hurmureihin, mutta kaikkia yhdistää yksi piirre: Tarve juoda elävien verta.

YouTube
YouTube

Youtube-käyttäjä Ed Bassmasterin tuoreella videolla Philadelphian asukkaita pelotellaan vampirismin keinoin. Videolla mies on tekeytynyt verenhimoiseksi vampyyriksi piilolinssien ja terävien kulmahampaiden avulla, ja lähtenyt vaanimaan ihmisiä Philadelphian öisille kaduille sopivasti Halloweenin alla. Pilan perusteella varsin moni pelkää vampyyreja, mutta seivästä mies ei sentään saa sydämeensä.