Kouluavustaja otti loparit – tienaa nyt omaisuuksia twerkkauksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twerkkaaminen nousi maailman suosikkiliikkeeksi viime vuonna Miley Cyrusin suorittamien koreografien ansiosta. Peppuvallankumouksen voidaan mieltää alkaneen jo 2000-luvun alussa, kun kappaleiden sanoituksiin ilmestyi enemmän peppupitoista ja kankkuja kehuvia lyriikoita.

YouTube
YouTube

Nyt twerkkaamisesta voi tehdä ammatin. Kouluavustajana työskennellyt 22-vuotias floridalainen Jessica Vanessa vaihtoi nimittäin päivätyönsä taidokkaaseen takapuolen keinuttamiseen. Ammattitwerkkaaja tienaa tällä hetkellä huomattavasti enemmän kuin kaupungin työntekijät keskimäärin. Naisen tilille kilahtelee nimittäin palkkioita satojen tuhansien eurojen verran. Kertomansa mukaan hän nettoaa nettivideollaan kuudessa sekunnissa saman summan kuin kouluavustajana neljän kuukauden aikana.

Kerroimme äskettäin, että muhkeat takamukset ovat nyt muotia. Esimerkiksi muotilehti Vogue on liittynyt peppuja ylistävään rintamaan artikkelillaan, jossa hehkutetaan huumaavien pakaroiden valtakautta. Toisin sanoen Jessica Vanessa takapuolitanssille löytyi oivallinen markkinarako kuin tilauksesta. Twerkkaamiseen kuuluva lantioliike on saanut alkuperänsä afrikkalaisista perinnetansseista. Se on kuitenkin levinnyt Amerikan mantereella asuvien tummaihoisten keskuuteen ja hiphop-kulttuuri löysi sen omakseen jo 20 vuotta sitten.