Herkkujen herkku? Suklaanuudelit markkinoille Iso-Britanniassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupoissa myytävät ramen-nuudelit ovat yleensä helppoja valmistaa ja melko edullisia. Ne ovat suosittuja erityisesti opiskelijoiden keskuudessa, vaikka ravintoarvoiltaan nuudelit ovat sellaisenaan usein varsin heikonlaisia, sisältäen lähinnä hiilihydraatteja.

Por Noodle
Por Noodle

Nyt palkittu brittiläinen suklaavalmistaja Paul A. Young on lanseerannut yhdessä Pot Noodle -yhtiön kanssa uudenlaisen nuudelityypin, joka saattaa kuulostaa mieltymyksistä riippuen joko hirveältä tai täydelliseltä lohturuoalta. Kyseessä on Choc Noodle -niminen nuudeliuutuus, joka on maustettu suklaalla.

Suklaanuudeleita myydään yhden annoksen sisältävässä kupissa, johon tarvitsee lisätä vain kiehuvan veden. The Independent -lehden mukaan annos sisältää suklaakastikkeen lisäksi kermatoffeen palasia, maitosuklaata ja vaahterasiirapilla maustettuja pekaanipähkinöitä. Tavanomaisten nuudelien tapaan suklaanuudeliannos on valmis nautittavaksi muutamassa minuutissa.