Suomalaisyhtye suoraan Saksan listaykköseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti menestyneimmän suomalaisyhtyeen, Sunrise Avenuen, voittokulku Saksassa jatkuu vahvasti. Yhtyeen kokoelma-albumi Fairytales Best of 2006-2014 on nyt noussut suoraan Saksan virallisen albumilistan kärkeen.

Saavutus on Sunrise Avenuelle historiallinen, koska kyseessä on ensimmäinen albumilistan ykkössija yhtyeelle. Sunrise Avenue jätti taakseen muun muassa kansainvälisesti huippusuositun Tokio Hotel -yhtyeen albumin. Kokoelma-albumi julkaistiin Suomessa 3. lokakuuta.

Sunrise Avenue on ollut erityisesti Keski-Euroopassa jo vuosien ajan ylivoimaisesti suosituin suomalaisyhtye, joka esiintyy usein kymmenientuhansien katsojien loppuunmyydyille stadioneille. Bändin laulaja-lauluntekijä Samu Haber toimii yleisön pyynnöstä jo toista kertaa tähtivalmentajana Voice of Germany -ohjelmassa. Voice of Germanyn neljäs tuotantokausi käynnistyi televisiossa viime viikolla.