Chris Brown raivostutti: ”Ebolalla hillitään väestönkasvua”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Chris Brown on aikoinaan noussut pinnalle hiteillään Run It ja Gimme That. Menestyksestään huolimatta räppärin julkisuuskuva on ollut viime aikoina huono. Nyt räppäri on saanut jälleen negatiivisen kohun aikaan twiittaamalla, että Ebolalla hillitään väestönkasvua.

Chris Brownin elämä on muutamien vuosien ajan ollut varsinaista myllerrystä. Räppäri on ollut urallaan menestyksekkäämpi kuin yksityiselämässän, sillä hänellä on muutamia vankeustuomioita takanaan. Brown on tunnettu suorapuheisuudestaan, ja se todistettiin jälleen miehen Twitterissä, kun hän laukoi mielipiteitään Ebolasta.

Brown on sitä mieltä, että Ebolalla hillitään väestönkasvua. Monet ovat loukkaantuneet ja raivostuneet miehen viestistä, ja etenkin sen sisällön sävystä. Miehen viestin voi nimittäin ymmärtää niin, että Ebolaa käytetään tietoisesti väestönkasvun hidastamiseen, eikä parannuskeinoa etsitä tai leviämistä estetä.

Räppärin kommentit ovat ajattelemattomia. Myöhemmin mies on twiitannut, että hänen ehkä olisi kannattanut pitää suunsa kiinni asiasta. Jokainen kuolemaan johtava sairaus vaikuttaa väestönmäärään, mutta se, että taudeilla tietoisesti rajoitettaisiin populaation määrää on toinen asia. Brown on huomannut, että sanottua ei saa sanomattomaksi ja joutuu nyt vastaamaan saamansa kritiikkiin.