Karmaiseva Halloween-laite kotiovelle – vähemmästäkin löysät housuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Halloween lähestyy jo kovaa vauhtia, ja erityisesti Yhdysvalloissa suosittu juhla on saanut monet rakentelemaan toinen toistaan erikoisempia laitteita muiden pelottelemiseksi. Nyt on kuitenkin esitelty ehkäpä kaikkien aikojen karmaisevin laite, joka voidaan asentaa esimerkiksi kotiovelle.

YouTube
YouTube

Kyseessä on hirviömäinen hahmo, joka ei kuitenkaan vain istu paikoillaan. Se nimittäin ampaisee napin painalluksella kovalla vauhdilla eteenpäin ja kohti pahaa-aavistamatonta ovelle pyrkijää. Jos tämä ei saa ihmistä järkyttymään pahanpäiväisesti, niin tuskin mikään muukaan Halloween-yllätys saa. Poison Propsin kehittämää Chair Screamer -nimistä laitetta myydään verkkokaupassa 2.240 dollarin hintaan.