Kesha haastoi tuottajansa oikeuteen – syyttää seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Useista hiteistään tunnettu laulajatar Kesha on haastanut musiikkituottaja Dr. Luken oikeuteen. Keshan ja tuottajan yhteistyö on kestänyt jo kymmenen vuoden ajan, ja nyt heillä on mennyt sukset ristiin. Kesha oli 18-vuotias tehdessään sopimuksen Dr. Luken kanssa, ja nyt tähti väittää, että tuottaja on käyttänyt häntä hyväksi siitä lähtien.

TMZ-sivuston mukaan Kesha syyttää tuottajaansa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kesha on myös kertonut tuottajan käyttäytyneen väkivaltaisesti laulajatarta kohtaan. Syytekohdissa on luokiteltu fyysinen ja henkinen väkivalta.

Kesha väittää syytteessä, että hän sairastui syömishäiriöön sen takia, että musiikkituottaja haukkui häntä jatkuvasti lihavaksi ja kommentoi hänen painoaan negatiiviseen sävyyn. Tähti on kertonut Dr. Luken huumanneen hänet useammin kuin kerran, ja joka kerta tähti on herännyt alastomana tuottajan asunnolta.

Tuottaja ei ole ottanut syytöksiä kuuleviin korviinsa, vaan hän on haastanut Keshan oikeuteen valehtelusta ja sopimusrikkomuksesta. Tuottajan mukaan Kesha ei halua noudattaa nykyistä levytys-sopimustaan ja tekee mitä vain, ettei sopimus enää sitoisi häntä. Dr. Luke on tuottanut musiikkia Keshan lisäksi myös Katy Perrylle ja Britney Spearsille. Vaikuttaisi siltä, että odotettavissa on pitkä ja riitaisa oikeuskiista.