Kissa etsi omistajaansa kaksi viikkoa – löysi lopulta vanhainkodista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uskollinen kissa nimeltä Cleo on tehnyt jotain hämmästyttävää. Kissa nimittäin löysi omistajansa Nancy Cowenin luo sen jälkeen, kun hän oli muuttanut uuteen osoitteeseen. Cleon etsimisurakka sai alkunsa, kun Cowen antoi kissan naapureilleen hoidettavaksi muuttaessaan vanhainkotiin.

Kissa ei ollut valmis luopumaan omistajastaan, ja lähti etsimään Cowenia. Kaikkien hämmästyksesi kissa löysi vanhainkotiin, jonne Nancy oli muuttanut. Vanhainkodin henkilökunta luuli, että pihalla vieraileva katti on kulkukissa.

Kissa jatkoi kuitenkin pihalle ilmestymistä niin kauan, kunnes Nancy huomasi, että kissa on Cleo. Tarina oli henkilökunnan mukaan niin koskettava, etteivät he voineet erottaa Nancya ja Cleoa toisistaan. Kissa sai luvan jäädä vanhainkotiin.

Nancy on kertonut, että vanhainkoti ei tuntunut lainkaan kodilta, ennen kuin Cleo tuli sinne. Rakkaasta kissastaan luopuminen oli Nancylle raskas kokemus ja hän on kertonut, ettei aio enää ikinä luopua kissastaan. Cleo on nyt yksi vanhainkodin asukkaista.