Oksettava video: Pikkutytöllä karmiva täiongelma

Viihdeuutiset · Annika Kela

Internetin syövereistä on nyt noussut julkisuuteen vuosi sitten kuvattu video, jossa aikuinen kampaa tytön hiuksia täikammalla. Kampaamisen tulos on oksettavaa katseltavaa, sillä kampa täyttyy kiemurtelevista loisista. Täiongelmia on toki tavattu Suomessakin, sillä täit leviävät ihmiseltä toiselle suhteellisen helposti.

Video on ikävä kyllä poistettu.

YouTube
YouTube

Videon kaltaiselta skenaariolta vältytään, kun täiongelma hoidetaan heti. Lääkäri Alejandra Perotti on kommentoinut videon näkyä Daily Mail -lehdelle. Hänen mukaansa tytön täiongelma oli saavuttanut järkyttävät mittasuhteet. Lääkäri on kritisoinut tytön vanhempia siitä, että ovat antaneet ongelman kehittyä näin pahaksi. Lääkäri on vahvasti sitä mieltä, että tuossa tilanteessa eivät enää täishampoot tai kampaamiset auta, vaan hiukset on ajeltava kokonaan pois.

Lääkärin mukaan täiongelmaa voi hoitaa antibiooteilla, mutta nopeammat tulokset saadaan aikaan hiusten leikkaamisella. Tytöllä on ollut varmasti todella epämukavat oltavat, sillä täit purevat päänahkaa saadakseen verta ravinnokseen. Täit lisääntyvät nopeasti, mutta videossa nähty näky on tulosta useiden kuukausien laiminlyönnistä. Onneksi tytön täiongelmaan puututtiin ja lapsella on nyt paremmat oltavat.