Raiskaaja iski – sivullinen toimi kuin supersankari

Viihdeuutiset · Annika Kela

Michiganissa, Flintin kaupungissa, nuoren naisen kimppuun hyökkäsi keskellä päivää raiskaaja. Nainen oli ehtinyt juuri kävellä ruokakaupalta kotikadulleen, kun mies tarttui hänestä kiinni ja raahasi hänet tyhjillään olevaan taloon.

Talossa mies hakkasi naista ja yritti repiä häneltä vaatteet päältä. Sitten tapahtui jotain hämmästyttävää, kun sivullinen saapui pelastamaan naisen hädästä kuin supersankari. Naisen naapurustossa asui mies joka omisti luvallisen aseen. Mies oli havahtunut naisen ääneen ja tajunnut, että jotain pahaa on tekeillä.

Mies oli ottanut kaapista aseensa ja kävellyt kadulle. Raiskaajan kynsissä oleva nainen onnistui karkaamaan aution talon pihalle ja näki naapurinsa kadulla. Heti kun mies näki hädissään olevan naisen, juoksi hän taloon aseensa kanssa. Mies sai raiskaajan kiinni ja aseella uhaten esti rikollista pakenemasta paikalta.

Poliisit saapuivat sen jälkeen pidättämään naista pahoinpidelleen miehen. Michiganissa raiskauksen yrityksestä voi saada kymmenen vuoden vankilatuomion, ja nyt mies odottaa oikeudenkäyntiään kiinniotettuna. Naapurit ovat ylpeitä korttelinsa sankarista, ja hyökkäyksen uhrin äiti onkin sanonut, että ilman sankarimiestä hänen tyttärensä olisi saattanut kuolla. Uhrin isä on käynyt laudoittamassa aution talon oven, etteivät ulkopuoliset pääse jatkossa taloon sisälle.