Japanilainen mainostempaus pani ihmiset tukalaan tilanteeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupat ja yritykset järjestävät toisinaan tempauksia, joissa asiakkaille luvataan järisyttävän halpoja tai jopa ilmaisia tuotteita. Suomessakin on nähty tilanteita, joissa jopa tuhannet ihmiset jonottavat kauppoihin saadakseen esimerkiksi ilmaisia ämpäreitä.

YouTube
YouTube

Jotkut yritykset haluavat kuitenkin asiakkaidensa todella ansaitsevan ilmaiset tavaransa. Erä- ja ulkoiluvaatemerkki North Face järjesti Etelä-Koreassa tilanteen, jossa asiakkaille luvattiin yrityksen vaatteita ilmaiseksi. Heidän piti kuitenkin nähdä vaivaa saadakseen ilmaiset takkinsa.

The North Face Korean videolla ihmisille luvatut ilmaiset vaatteet nousevat yhtäkkiä korkean huoneen katon tuntumaan. Päästäkseen käsiksi niihin heidän täytyy kiivetä ylös seinämää pitkin. Jotta haaste ei olisi vieläkään liian helppo, takit pitää noutaa 30 sekunnin aikana. Videon perusteella ihmiset ovat valmiita menemään melko pitkälle ilmaisen tavaran perässä.