Kehonrakentaja käytti steroideja 90-luvulla – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kehonrakennuksessa menestynyt Denise Rutkowski oli aikansa parhaimpia lajin edustajia. Nainen on voittanut monia kisoja ja muun muassa tullut toiselle sijalle Ms. Olympia kisoissa vuonna 1993.

Uransa aikana nainen käytti kasvuhormoneja saadakseen mahdollisimman suuret lihakset. Viime aikoina naisesta on levinnyt netissa kuvia, jotka ovat hyvä varoitus steroidien seurauksista, sillä naista on vaikea tunnistaa kuvista. Uransa huipulla ollessaan Rutkowski shokeerasi ilmoittamalla lopettavansa kehonrakennuksen.

deniserutkowski18102014b

deniserutkowski18102014a

Vuonna 1994 nainen muutti takaisin vanhaan kotikaupunkiinsa Fort Worthiin Teksasiin ja aloitti raamattukoulun. Vaikka useiden vuosien jälkeen nainen alkoi jälleen treenata, ei hän kuitenkaan luonut sillä enää uraa itselleen. Viime vuosina nainen joutui ongelmiin lain kanssa ja hänet pidätettiin.

Netissä levinneet kuvat ovat naisesta otettuja pidätyskuvia ja ne ovat järkyttäneet ihmisiä ympäri maailman. Nainen ei näytä enää naiselliselta, vaan kuvassa tuijottaa miesmäinen hahmo leukapartoineen. Suurimman muutoksen naisen olemuksessa on aiheuttanut steroidien pitkäaikainen käyttö.