Tosielämän Tiku ja Taku ilmestyivät talon terassille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Talvi on tulossa ja oravilla on varastojen täydennys -projekti meneillään. Oravat keräävät pesäänsä kaiken mahdollisen, sillä talvella ruokaa on niukasti tarjolla. Mies on kuvannut videolle, kun kaksi söpöä maaoravaa tulee noukkimaan terassille pudonneita pähkinöitä. Molemmat oravat ahtaavat suuhunsa valtavan määrän pähkinöitä.

Facebook
Facebook

Pienet maaoravat ovat pähkinöistä niin tohkeissaan, etteivät kiinnitä huomiota siihen, kun mies alkaa silittää niiden turkkia. Toinen oravista jää syömään pähkinää suoraan kameran eteen ja rouskuttaa kuoria suussaan kameran linssiin tapittaen. Näillä mainioilla otuksilla on niin kova vauhti päällä, ettei kamera ole pysyä niiden perässä. Kaksi pientä söpöä oravaa ovat kuin tosielämän Tiku ja Taku.

Julkaisu käyttäjältä Squirrel Cam.

(Video latautuu Facebookista)