Muistatko vielä Halinallet? 1980-luvun hittipiirretystä elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monista 1980 ja 1990-lukujen piirrossarjoista on nähty viime vuosina uusia versioita, joiden toivotaan vetoavan niin uuden sukupolven lapsiin kuin nostalgianälkäisiin aikuisiinkin. Nyt myös Halinallet, eli Care Bears, ovat saamassa uuden televisiosarjansa.

YouTube
YouTube

Transformersit ja Teini-ikäiset Mutanttininjakilpikonnat seikkailevat nykyään valkokankaalla, ja My Little Pony -piirrossarjan uusi versio on löytänyt hieman yllättäen vannoutuneen fanikannan lasten ohella myös aikuisista miehistä.

Entertainment Weekly -lehden mukaan viihdejätiksi noussut Netflix alkaa tuottamaan uutta Care Bears and Cousins -animaatiosarjaa, joka on määrä tehdä ensiesiintymisensä suoratoistopalvelussa alkuvuodesta 2016. Netflixin sisällöstä vastaava Ted Sarndos kuvailee Halinalleja ”luotetuksi brändiksi”, jonka uusia seikkailuja vanhemmat voivat hyvin mielin antaa jälkikasvunsa katsoa.

Alkuperäistä Halinallet -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1985-1988, minkä lisäksi hahmot ovat seikkailleet useissa elokuvissa. Hahmot luotiin alun perin American Greetng -yhtiön postikortteja varten, mutta jättiläismäisen suosion ne saavuttivat leluyhtiö Kennerin aloitettua Halinallet-pehmolelujen valmistamisen vuonna 1983.