Iron Man ja Captain America ottavat yhteen valkokankaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin Iron Man on nähty valkokankaalla kolmessa omassa seikkailussaan ja The Avengers -elokuvassa. Robert Downey Jr.:n esittämä hahmo on myös mukana vuonna 2015 ensi-iltansa saavassa Avengers: Age of Ultron -elokuvassa.

Robert Downey Jr. on vihjannut, että neljättä Iron Manin omaa elokuvaa ei ole toistaiseksi luvassa. Sen sijaan Variety-lehti on paljastanut, että Iron Man on mukana Captain America 3 -elokuvassa, jonka ensi-ilta on vuonna 2016. Elokuvassa Captain America ja Robert Downey Jr.:n esittämä Iron Man tulevat ottamaan yhteen.

Captain America 3 tulee perustumaan Marvel-sarjakuvien Civil War -tarinaan, jossa Yhdysvaltain uusi laki vaatii supersankareita paljastamaan salaisen identiteettinsä. Tämä ajaa lakia kannattavat ja sitä vastustavat supersankarit rajuun keskinäiseen taisteluun.

Ensi kesänä ensi-iltansa saa Avengers: Age of Ultron, joka marssitaa valkokankaalle jälleen kokonaisen joukon supersankareita. Marvel-elokuvien sarja jatkuu 17. heinäkuuta 2015 ilmestyvällä Ant-Man-elokuvalla, ja Captain America 3 on vuorossa 6. toukokuuta 2016.