Kahvikupin pohjalta paljastui karmaiseva näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä, ja se löytyy 119 maasta. Pikaruokaketju tunnetaan etenkin legendaarisista Big Mac -annoksistaan, johon kuuluu kahdella pihvillä varustettu kerroshampurilainen sekä ranskalaiset perunat ja juoma. Nyt kanadalaisessa pikaruokalassa tarjoiltiin kuitenkin hiirenraatokahvia.

Ron Morais ei ollut uskoa silmiään juotuaan kahvinsa viimeisiä tippoja, kun kupin pohjalta pilkisti kuollut hiiri. Hän oli ostanut aamujuomansa New Burnswickin kaupungin McDonald’sista. Mikäli miehellä ei olisi tapaa ottaa take away -kahvinsa kantta pois ennen loppujuoman nauttimista, olisi hiiri saattanut jäädä kokonaan huomaamatta. CBC Newsin mukaan hiiri oli ollut kupissa tovin ennen kuolemaansa, sillä kupin pohjalla oli myös sen papanoita.

Löydös saattaisi mennä muuten urbaanilegendojen joukkoon, ellei miehen vierellä olisi ollut hänen työkaveriaan Jennifer LaHayea. Kaksikko katseli kupin pohjalla lojunutta raatoa epäuskoisina. Terveysviranomaiset ovat käyneet tutkimassa pikaruokalan, eikä siellä todettu olevan tuholaisongelmia.