Mariah Careyn ero mutkistuu – huoltajuuskiista koirista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Mariah Carey ja näyttelijä-juontaja Nick Cannon erosivat hiljattain mediamyllerryksen saattelemana. Juuri kun olisi voinut luulla, että myrsky on laantunut, kävi ilmi, että pariskunnalla on vielä monia asioita hampaankolossa.

Pariskunnan kahdeksan koiraa on nyt aiheuttanut huoltajuuskiistan, sillä molemmat osapuolet haluavat pitää koirat itsellään. Avioeron vaikeimmat osuudet, kuten omaisuuden jako ja lasten huoltajuuden sopiminen, on käsitelty ja jätetty taakse. Huoltajuuskiista kahdeksasta koirasta jatkuu kuitenkin edelleen.

Koirista sopiminen ei ole mikään pieni asia, sillä koirat ovat omistajille erittäin rakkaita. Etenkin Mariah on panostanut karvakuonojen hyvinvointiin, sillä naisen on kerrottu tuhlaavan jopa 40.000 euroa vuodessa koiriinsa.

Vaikuttaisi siltä, että edessä on pitkä ja katkera oikeusprosessi, sillä kumpikaan ei ole halunnut neuvotella yhteishuoltajuudesta. Molemmat osapuolet ovat vaatineet koirien yksinhuoltajuutta. Mikäli pariskunta ei pääse sopuun, on hyvin todennäköistä, että huoltajuus jaetaan ja koirille laaditaan aikataulu siitä, milloin he ovat kenenkin luona asumassa.