Tältä naisräppäri Missy Elliott näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missy Elliott on yksi menestyksekkäimpiä naisräppäreitä, ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat Work It ja Get Ur Freak On. Lyhyt ja pippurinen räppäri on aina ollut muodokas nainen, eikä pyöreys ole koskaan hidastanut hänen vauhtiaan. Päinvastoin nainen on saanut siitä lisää asennetta.

ENNEN

NYT

Instagram
Instagram

Missy on kuitenkin kertonut, että ulkonäköpaineet alalla ovat kovat ja hän on välillä kokenut painostusta laihduttamiseen. Muutamia vuosia sitten räppäri kertoi julkisesti sairastavansa Basedowin tautia, joka on autoimmuunisairaus. Tauti aiheuttaa kilpirauhasen liikatoimintaa ja se on vaikuttanut muun muassa siihen, että painonnousua ja pudotusta on vaikea kontrolloida.

Daily Mail -lehden mukaan Missy on nyt kertonut olevansa elämänsä kunnossa. Hän toivoo että taudin aiheuttama vaikea vaihe on nyt ohitettu ja terveydentila kohonee entisestään. Tähti on päivittänyt Twitteriinsä kuvia itsestään, joista näkee hämmästyttävän muodonmuutoksen. Naisräppäriä ei ole nimittäin tunnistaa kuvista.

Missy Elliott on kertonut laihtuneensa jopa 32 kiloa vuosien varrella. Tähtönen voi olla upeasta saavutuksestaan ylpeä. Elliott on kertonut olevansa nykyään paljon energisempi kuin ennen ja se välittyy myös naisen uusista kuvista.