Seksi rannalla vei sairaalaan – pari jäi sukuelimistä kiinni toisiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet etelän lomakohteissa lemmenlomalla käyneet ovat harrastaneet seksiä rantavedessä auringonlaskun aikaan, tai ainakin haaveilleet sellaisesta. Nyt eräs italialainen pariskunta päätti toteuttaa haaveen Porto San Giorgion rannalla, mutta siinä kävi lopulta huonosti.

Mies ja nainen yhtyivät toisiinsa rantavedessä, mutta seksin jälkeen he eivät enää päässeetkään yllättäen irti toisistaan. Yrityksistä huolimatta mies ei saanut penistään ulos naisen vaginasta, joten epätoivo ja hätääntyminen valtasivat pian alastoman paris mielen.

Syynä outoon tilanteeseen oli, että seksin aikana kehittynyt alipaine piti sukuelimet kiinni toisissaan. Pari joutui pyytämään rannalla ollutta naista tuomaan heille pyyhkeen, jotta he uskaltautuivat takaisin rannalle. Silminnäkijät kutsuivat paikalle ambulanssin, joka vei pariskunnan sairaalaan. Siellä tilanne saatiin viimein ratkaistua naisen alapäätä rentouttavalla pistoksella.