Nainen yritti murtautua exän kotiin – jumiutui savupiipun sisälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että 43 prosenttia yhdysvaltalaisista uskoo joulupukkiin. Liekö tämä syynä siihen, että osa amerikkalaisista luulee pääsevänsä asuntoihin suoraan piippujen kautta? Genoveva Nunez-Figueroa ainakin luuli pääsevänsä, mutta jäi ikävästi jumiin ja jouduttiin pelastamaan.

28-vuotias nainen yritti murtautua entisen poikaystävänsä asuntoon savupiipun kautta Kalifornian Thousand Oaksissa. Netissä tavannut pariskunta oli tapaillut toisiaan hyvin lyhyen aikaa, mutta Genovevalle oli ilmeisesti jäänyt suhteesta jotain hampaankoloon. Nainen oli nimittäin murtautunut miehen asuntoon ennenkin.

Valitettavasti naisen luvaton kotiin tunkeutuminen ei mennyt tällä kertaa putkeen, ja hän jäi savupiippuun jumiin, NBC News uutisoi. Paikalle soitettiin palokunta avuksi, ja pelastusviranomaiset turvautuivat saippuaveteen naisen vapauttamiseksi. Lopulta kahden tunnin poraamisen ja savupiipun purkamisen jälkeen nainen pääsi vapauteen – mutta vain hetkellisesti. Häntä nimittäin odottavat nyt syytteet murtautumisesta.