Suomalaispyöräilijä oli jäädä auton alle – uskomaton törttöily suojatiellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pyöräilijät ovat odottamattoman usein tietämättömiä velvollisuuksistaan, ja olettavat omistavansa sekä autotiet että jalkakäytävät. Tällaisista tilanteista on runsaasti kokemuksia esimerkiksi kaupungeissa, joissa pyöräilijöille on merkitty jalkakäytäville omat kaistat.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää Vimeo-videopalvelussa julkaistu suomalainen video, jossa eräs miespuolinen pyöräilijä on jäädä auton alle omaa syytään. Vain autoilijan nopeat reaktiot ja pyöräilijän pysähtyminen viime tingassa estivät henkilövahingot. Äkkijarrutuksen tekemään joutunut autoilija jatkaa matkaansa, mutta sen jälkeen oli luvassa varsinainen yllätys.

Vimeo
Vimeo

Pyöräilijä nimittäin pysähtyi kiusallaan keskelle suojatietä viivyttämään seuraavana tulleen auton matkantekoa vahingoniloinen hymy kasvoillaan. Pitkän viivytyksen jälkeen hän kaiken lisäksi poistui paikalta näyttäen autoilijalle keskisormea. Ilmeisesti pyöräilijä ei ymmärtänyt aiheuttaneensa itse vaaratilanteen muille tiellä liikkujille. Facebookissa video on saanut aikaan vilkkaan keskustelun, jossa pyöräilijän liikennetaidot on vahvasti kyseenalaistettu.