Kaunis liikunnanopettaja seksisuhteessa 16-vuotiaan oppilaan kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Entisaikaan opettajien ammatti oli kunnioitettu virka, jota kunnioittivat niin lapset kuin aikuiset. Opettajille ei sanottu vastaan, eivätkä vanhemmat kyseenalaistaneet kasvatusalan ammattilaisten käyttämiä metodeja. Nykyisin opettajilta vaaditaan paljon, mutta toimia vahditaan sitäkin enemmän.

YouTube
YouTube

Opettajien mainetta eivät kiillota ainakaan ne kollegat, jotka keskittyvät ammatissaan enemmän oppilaiden kanssa sekstailemiseen kuin kasvatustyöhönsä. Liikunanopettaja Megan Mahoney tarjoutui valmentamaan Staten Islandin katolisen koulun 16-vuotiaita poikia koripallossa. Naista syytetään nyt 30 raiskauksesta ja neljästä seksuaalirikoksesta, Daily Mail kertoo.

24-vuotias Mahoney antoi erityisopetusta yhdelle oppilaalle. Koripallon sijaan nainen harrasti teinipojan kanssa seksiä vähintään kaksi kertaa viikossa ja suuseksiä useamman kerran kuukaudessa. Totta kai nuorukainen kehuskeli saavutuksillaan kavereilleen. Tilanne paljastui lopullisesti, kun teinipojan ex-tyttöystävä näki hänet opettajan kanssa pizzalla paikallisessa pizzeriassa.