McDonaldsista todellista pikaruokaa – kotiinkuljetus Lamborghinilla ja Ferrarilla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kotiinkuljetukset eivät ole koskaan olleet nopeampia kuin heinäkuussa Melbournessa, kun McDonalds päätti ryhtyä toimittaaman ruoan toimituksia Ferrarilla ja Lamborghinilla. Monet australialaiset eivät olleet uskoa silmiään nähtyään McDonalds-teippauksilla koristellun Lamborghinin ja Ferrarin.

YouTube
YouTube

Syynä ylilyövään mainoskampajaan oli raju myynnin lasku McDonalds-ravintoloissa. Mäkkärin myynti on laskenut hiljalleen jo pitkään ja Australiassa myynti oli pudonnut jopa 30 prosenttia vuosineljänneksen aikana.

Pelastavana toimenpiteenä McDonalds päätti yhdistää pikaruoan urheiluautoihin, ja lopun voikin arvata. Ihmiset alkoivat jonottaa McDonaldsin edessä vain saadakseen kuvan autoista. Kotiinkuljetuksista tuli suuri hitti, sillä ihmiset halusivat nähdä, kuinka Ferrari tai Lamborghini kurvaa pihaan tuomaan lämpimän aterian.

Suomessa McDonalds ei tee kotiinkuljetuksia, mutta esimerkiksi Australiassa ruoan saa tilattua kotiin, kunhan ostosten summa ylittää 25 dollaria. Mainoskampanja oli McDonaldsille menestys.