Mies halusi exän takaisin – laati naiselle omistetut nettisivut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On sanottu, että vanhaa soppaa on turha lämmittää – ainakaan parisuhteista puhuttaessa. Yleensä eron syyt ovat tarkkaan harkitut tai johtaneet välirikkoon peruuttamattomasti. Silti osa ihmisistä ymmärtää vasta myöhemmin menettäneensä elämänsä rakkauden, ja tällöin entinen kumppani halutaan takaisin hinnalla millä hyvänsä.

shaunanettisivut23102014

Yksi entisen kumppaninsa kainaloon haikaileva on mies, joka päätti tarttua uskomattomiin keinoihin rakkauden takaisin voittaakseen. Hän oli eronnut tyttöystävästään kuukausia aiemmin, mutta halusi osoittaa olevansa muuttunut mies ja naisen rakkauden arvoinen. Mies runoili Shauna-nimiselle ex-tyttöystävälleen seikkaperäisen vetoomuksen nettiin osoitteessa ILoveShaunaNoel.com. Sivusto on suuren suosion johdosta kuitenkin kaatunut.

Nettisivuista uutisoineen Jezebelin mukaan mies haaveilee yhteisistä lapsista, avioliitosta ja paremmasta tulevaisuudesta ikuisen rakkauden kera. Hän laati naiselle yhteensä 37 kohtaa, joissa hän perustelee yhteenpaluuta. Internetsivut ovat nyt kaatuneet, mutta kuvakaappausten perusteella epätoivoinen mies on nähnyt suuren vaivan sydämen takaisin saadakseen. Jezebelin mukaan teko kannatti, sillä pari on jälleen yhdessä.