Oppitunnilla keskusteltiin Jägermeisterista – krapulainen opiskelija oksensi heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosisadan krapulaan kuuluvat jyskyttävän päänsäryn ja ruokatorvessa kipristelevän hapokkuuden lisäksi myös aavikkosandaalilta tuntuva suu ja ultimaalinen väsymys. Pahimmassa mahdollisessa tapauksessa ihmisen täytyy hoitaa kankkunen pois peiton alla täristen kalpeana ja hiljaa.

Opiskelijaelämä on tunnetusti railakasta aikaa. Shotteja kumotaan vuoronperään oluttuoppien kanssa, ja elämästä otetaan ilo irti alkoholia nautiskellen. Vaikka juominen ei menisikään överiksi ja ilta olisi silkkaa lystiä, saattaa seuraavan aamun salakavala krapula tehdä elosta ankeaa.

Tämän sai kokea myös kunnia-arvoisessa Oxfordin yliopistossa opiskelunsa aloittanut neitokainen. Nainen oli selvinnyt kunnialla koulupäivästään, mutta iltapäivällä jysähtänyt krapula teki olemisesta hankalaa. Etymologian tunnilla oli keskusteltu Jägermeister-juomasta.

Metro-lehden mukaan neitokainen oli saanut keskustelusta niin elävän mielikuvan yrttiliköörin mausta, että oksensi keskelle luokkahuonetta. Muistakaa tämä tänään, kun suuntaatte radalle rymyämään. Aiemmin julkaistuja krapulavinkkejä voi lukea täältä.