Tätä ei usein nähdä! Pappien villi show yllätti seurakuntalaiset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi steppitaitoista pappia pisti jalalla koreaksi Roomassa pidetyssä hengellisessä tilaisuudessa. Amerikkalaiset papit David Rider ja John Gibson nousivat nimittäin yllättäen korokkeelle tanssimaan seurakunnan eteen.

YouTube
YouTube

Esitys tempaisi yleisön mukaansa, ja ihmiset katselivat hämmästyneenä pappien taidonnäytettä, kun uskonnollinen seminaari muuttui kertaheitolla viihteelliseksi tanssiesitykseksi.

Papit olivat selvästi sitä mieltä, että steppiesitys oli juuri se, mitä vakavamielinen seminaari kaipasti tunnelman nostattamiseksi, ja siinä he olivat oikeassa. Eräs katsojista kuvasi tanssivat papit videolle. Esitystä seurannut yleisö nousi seisomaan steppaamisen aikana ja alkoi taputtaa raikuvasti.