Candice Swanepoel viettelevänä videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa erittäin niukoissa bikineissä. Tähti on yksi lukuisista alusvaatemerkki Victoria’s Secretille työskentelevistä kaunottarista.

YouTube
YouTube

Nyt Candice Swanepoen nähdään Martha Huntin, Behati Prinsloon ja Jasmie Tookesin kanssa Victoria’s Secretin tuoreella mainosvideolla. Kuten arvata saattaa, tarjoaa Scandalous-alusvaatemallistoa esittelevä video varsin runsaanlaisesti silmänruokaa etenkin mieskatsojille.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.