Jäävesihaaste pieleen – idiootti kaatoi päälleen kiehuvaa vettä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ice bucket challenge, eli jäävesihaaste, oli yksi viime kesän tunnetuimpia internet-ilmiöitä. Sosiaalinen media täyttyi nopeasti videoista, joissa niin kuuluisuuksien kuin tavistenkin päälle kaadettiin jääkylmää vettä. Tarkoituksena oli kerätä varoja ALS-sairauden tutkimiseen.

YouTube
YouTube

Nyt Youtubessa nähdään video, jolla esiintyvä mies on kehittänyt omanlaisen vastineensa jäävesihaasteelle. Hyisen nesteen sijaan hän nimittäin kaataa päälleen padallisen kiehuvaa vettä. Seuraukset jokainen voi varmasti arvata jopa katsomatta videota.

On vielä epäselvää, onko kyseessä todellakin aito vai lavastettu tilanne. Harva ihminen olisi ehkä tarpeeksi tyhmä kaatamaan tarkoituksella päälleen kiehuvaa vettä. Toisaalta internetissä on nähty aikaisemminkin toinen toistaan typerämpiä tempauksia, jotka on tehty Youtube-kuuluisuuden toivossa.