Eeppinen tappelu kadulla Hollywoodissa – Freddy Krueger, Chewbacca ja Waldo tulivat apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin Walk of Famella parveilee päivittäin tuhansittain turisteja, joiden lisäksi alueella on runsaasti myös uraansa aloittelevia näyttelijälupauksia. Nämä henkilöt ovat usein pukeutuneet tunnetuiksi hahmoiksi ja tienaavat elantoaan poseeraamalla turistien valokuvissa.

YouTube
YouTube

Etenkin Chinese Theaterin edusta on suosittu hahmojen kokoontumispaikka, ja alueella parveilee kymmeniä supersankareita, sarjakuvahahmoja ja muita elokuvista tuttuja henkilöitä. Toisinaan turistien huomiosta taisteleminen äityy sanaharkaksi. Käsirysyjä päästään todistamaan hyvin harvoin. Nyt sekin on nähty ja taltioitu verkkoon videoksi.

Tappelussa ottavat yhteen Batgirl ja Mr. Incredible. Paikalla olivat myös Waldo, Chewbacca ja Freddy Krueger. Kuten asiaan kuuluu, on kahakasta uutisoitu paikallisessa mediassa hyvin yliampuvaan sävyyn, kun reportterit kysyvät, onko Walk of Famella enää turvallista. Tämä video todistaa jälleen kerran, että Hollywood on paljon muutakin kuin filmitähtien sadunhohtoinen paratiisi.