Suomalainen Iiu Susiraja ihastuttaa selfieillään maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-valokuvat ovat nousseet parin viime vuoden aikana ylivoimaisesti maailman suurimmaksi valokuvausilmiöksi, kun selfie-sana virallistettiin ja älypuhelimissa mainostetaan selfie-kameroita. Suomalainen Iiu Susiraja on nyt noussut selfie-kuningattareksi.

iiususiraja27102014a

Turkulainen Iiu Susiraja esittää valokuvillaan sukupuuttoon kuolevaa ihmistä ja kyseenalaistaa ihmisille asetetut muotit. Koreassa vuonna 2002 palkittu Susiraja on nyt noussut valokuvillaan myös kansainvälisen huomion kohteeksi, mutta ehkä hieman toisella tavalla kuin oli alunperin tarkoitus.

Susirajan Hyvä käytös (2008-2010) ja Tuhmaa pullaa (2011-2012) -kuvasarjojen otokset on nimittäin julkaistu useilla huumorisivustoilla nimenomaan selfie-kuvina. Otosten erikoisuus on saanut miljoonat ihmiset hymyilemään ja hyvälle tuulelle. Kuvat kannattaa kuitenkin katsoa Susirajan virallisilta verkkosivuilta tästä linkistä.