Mies harrasti seksiä koiransa kanssa – perusteli toimiaan hellyydellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joillakin ihmisillä on eläimiin kohdistuva seksuaalihäiriö, jota kutsutaan virallisesti zoofiliaksi. Eläimiin sekaantumisten määrää ei tiedetä, mutta uutisoimme aika ajoin lemmikkieläimiään raiskanneista rikollisista, jotka ovat nousseet otsikoihin.

Yksi heistä on floridalainen Jonnie Boggess. Miamilainen eläinsuojelujärjestö vinkkasi poliisille 47-vuotiaan miehen puuhista. Selvisi, että Boggess oli sekaantunut Piglet-nimiseen tyttökoiraansa. Eläinseksi on laitonta Floridassa, mutta mies oli perustellut tekoaan suorastaan röyhkeällä puolustuksella.

Eläinrääkkääjän mukaan hänen 20-kiloinen beagle-tyttö oli steriloitu ja seksi oli ollut äärimmäisen hellää. Toisin sanoen mies ei nähnyt siinä mitään väärää.

– Boggess puolustautui sillä, että hän oli penetraation jälkeen silittänyt koiraa ja kertonut rakastavansa lemmikkiään, paikallispoliisi tiedotti Daily Mailin mukaan.

Myöhemmin mies myönsi olleensa humalassa teon aikaan, ja katuu koiraansa sekaantumista. Boggessin naapuri oli kuitenkin asiasta eri mieltä, sillä hän väitti miehen harrastaneen seksiä eläinten kanssa ennenkin, eikä se ollut salaisuus. Koira on otettu huostaan.