Mies jätettiin ennen matkaa – huutokauppaa itsensä ja luksuslomansa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Veden ympäröimä Venetsia tunnetaan rakkauden kaupunkina Italiassa. Englannin Newburyssa asuva Jake Dodridge suunnitteli itselleen ja pitkäaikaiselle tyttöystävällään romanttisen reissun yli sadalle saarelle rakennettuun kaupunkiin. 21-vuotias jäi kuitenkin sinkuksi juuri ennen reissua, sillä tyttöystävä jätti hänet yllättäen.

eBay
eBay

Mies oli hankkinut matkan viime hetken tarjouksena, joten hänen ei ole mahdollista saada diilistä rahoja takaisin. Hän kuitenkin keksi, että huutokauppaa itsensä ja matkan eBay-verkkokaupassa, uuden matkaseuran löytämiseksi. Lähtöhinta on yhden punnan verran.

Yöpyminen tapahtuu neljän tähden San Marco -hotellissa, ja hintaan sisältyy meno-paluu -lennot. Dodridge etsii matkakumppanikseen 18–30-vuotiasta naista, joka on seikkailunhaluinen ja mielenkiintoista matkaseuraa. Mirror-lehden mukaan mies ei tee tällaista normaalisti, mutta yrittää ottaa sinkkupäivistään ja matkastaan kaiken irti.