Chihuahua ei pitänyt perhetuttavasta – tekeytyi kuolleeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen pienellä chihuahualla on erikoinen tapa osoittaa mieltä, sillä koira esittää kuollutta joutuessaan sellaisen ihmisen seuraan kenestä se ei pidä. Perheen tytär Jennie Kay Blair Ferguson on kuvannut hauskan videon, jossa koira leikkii kuollutta, kun perhetuttava nostaa sen syliinsä.

Fergusonin mukaan koira on niin kiintynyt hänen äitiinsä ja isäänsä, ettei se halua muiden ihmisten silittävän sitä tai ottavan syliinsä. Omistajiensa sylissä koira on eloisa ja leikkisä itsensä, mutta heti kun joku muu ottaa syliin, koira jähmettyy paikoilleen ja esittää kuollutta.

Hassu pieni chihuahua ei omistajien mukaan ole koskaan ollut aggressiivinen, sillä on vain todella omaperäinen tapa ilmoittaa, ettei se pidä joistain ihmisistä. Koira haukkuu tuntemattomille kuin iso koira, mutta heti kun se otetaan syliin se jähmettyy pieneksi koirapatsaaksi. Pieni koira on erottamaton omistajiensa kanssa, ja selvästi haluaa vain olla heidän hellittävänään.