Räppärin Facebook-sivusta tehtiin pilaa – supertähdet riitelevät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa räppäri Drake on joutunut pilan kohteeksi, sillä netissä on levinnyt kuva Draken Facebook-sivuista, jossa on syntymäpäiväonnitteluita muilta julkkiksilta. Kuva ei ole aito, vaan parodia siitä miltä miehen sivusto todennäköisesti näyttää synttäreiden kynnyksellä.

Sivulla näkyvissä kommenteissa tehdään muun muassa pilaa miehen ihmissuhteista julkimoiden kanssa. Draken ihmissuhdekuvioita on puitu usein mediassa, sillä räppärin on huhuttu deittailleen useita musiikkimaailmasta tunnettuja tähtösiä, kuten Rihannaa ja Nicki Minajia.

Miehellä on paljon julkisuudesta tunnettuja ihailijoita, mutta myös vihamiehiä löytyy. Useiden eri lähteiden mukaan tähdellä on napit vastakkain muutamien räppärien kanssa, ja yksi heistä on esimerkiksi Chris Brown.

Netissä leviävässä kuvassa pilkataan miehen parisuhdedraamaa, musiikkiuraa ja eripuraa toisten muusikoiden kanssa. Todennäköisesti Drake tulee saamaan erikoisia syntymäpäiväonnitteluita, mutta tuskin tähden Facebook tulee näyttämään samalta, kuin pilailukuvassa.

Reddit
Reddit