Mies keksi kaavan täydellisen deitin löytymiseen: Hulluus vs. viehettävyys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netin syövereihin on taannoin julkaistu hauska video, jossa mies kertoo kehittelemänsä kaavan avulla, millaista tyttöä kannattaa lähestyä deittailumielessä. Kuvaajassa lähtöarvoina on naisten hulluutta naisten viehättävyyttä kuvaavat mittarit.

YouTube
YouTube

Humoristisessa videossa mies tekee selväksi, että vaikka monet naiset ovat viehättäviä ja kuumia ilmestyksiä, ovat he samalla myös hulluja, ja se ei ole hyväksi miehelle. Yksinkertaisen kuvaajan ja esimerkkien avulla, mies saa esitettyä asiansa ymmärrettävästi.

On selvää, että videolla esiintyvä matemaatikko on käyttänyt paljon aikaa kuvaajansa kehittämiseen ja pohtinut asiaa tarkkaan. Kuvaajan tarkoituksena on helpottaa miehiä löytämään oikeanlainen elämänkumppanin.

Videon lopussa mies vielä demonstroi naisille tarkoitetun kuvaajan arvoja. Naisten deittailuun tarkoitettu kuvaaja on paljon yksinkertaisempi kuin miesten. Siinä arvoiksi on valittu miehen söpöys ja miehen varakkuus. Matemaatikon mukaan naiset haluavat mahdollisimman söpön miehen, mutta myös varakkuus ratkaisee.