Tinder-seuralainen ei näyttänyt samalta kuin kuvissa – traaginen seuraus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on helppo esittää muuta henkilöä kuin oikeasti on. Suosittu Catfish-televisiosarja esittelee arkielämän nettihuijareita, jotka vokottelevat ihmisiä tekaistujen profiilien avulla. Joskus ihmiset voivat ylläpitää nettisuhdettaan jopa vuosia ilman, että tapaisivat toisiaan tosielämässä.

Tinder-palvelun käyttäjien pääasiallisena tavoitteena on kuitenkin seuran hakeminen. Tällöin kannattaa olla profiilissaan suhteellisen rehellinen, sillä totuus paljastuu viimeistään treffeille mentäessä. Nyt eräs tapaaminen päättyi katastrofiin, kun 33-vuotias amerikkalaismies suuttui deitilleen silmittömästi ja kuristi naista.

Syynä oli se, että neitokainen ei näyttänyt samanlaiselta todellisuudessa kuin profiilikuvassaan. Kentuckyssa asunut mies huusi naiselle ja heitti ravintolan ruokaa häntä päin. Sen jälkeen mies poistui paikalta ja nainen soitti hänen peräänsä poliisit. Treffiseuralainen helvetistä pidätettiin ja hän odottaa tuomiotaan kaltereiden takana, New York Daily News uutisoi.