Tätä öky-Ferraria ei saa edes rahalla – ostajaksi vain kutsuttuna

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ylellinen ja harvinainen Ferrari Sergio, ei ole kaikkia varten, sillä auton ostamiseen tarvitaan erillinen VIP-kutsu. Vaikka lompakosta löytyisi tarpeeksi pätäkkää uuden luksusauton ostamiseen, ei Sergiota ole mahdollista ostaa ilman, että on saanut Ferrarilta kutsun, jossa ostaja kelpuutetaan auton omistajaksi.

YouTube
YouTube

Ferrari Sergio -autoja on valmistettu vain kuusi kappaletta. Upean luksusauton suunnittelun takana ovat Ferrari ja suunnittelutoimisto Pininfarina. CNBC-uutiskanava teki autosta esittelyn, jonka mukaan auton muotoilu on ainutlaatuinen, urheilullinen ja jopa avaruusalusmainen. Moderni Sergio erottuu Ferrarin muista automalleista uniikilla muotoilullaan.

Autoa esitellyt kauppias muistutti esittelyssä, että sillä ei ole mitään merkitystä, kuinka paljon autosta haluaa tarjota rahaa, sillä ainoastaan kutsun saaneet voivat ostaa sen. Ferrari ei ole paljastanut kuinka paljon kutsuja on lähetetty, mutta selvää on, että Ferrarilla ei ole auton ostajista pulaa. Kun muut automerkkien valmistajat kilpailevat ostajista keskenään, valikoi Ferrari uudelle luksusmallilleen vain tietyt ostajaehdokkaat.