Victoria’s Secret -malli esitteli taitojaan nyrkkeilykehässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja. Yksi heistä on 23-vuotias Chanel Iman, joka tekee parhaillaan näyttävää nousujohdanteista uraa mallimaailman kärkijoukkoon.

Drenched #workout #boxing #kickass

Kuva, jonka Chanel Iman (@chaneliman) julkaisi laitteella

Chanel Imanilla on muitakin harrastuksia kuin vain catwalkilla käveleminen. Tuoreella Instagram-videollaan Chanel nähdään esittelemässä taitojaan nyrkkeilykehässä. Toisella videolla hän puolestaan harjoittelee käsiaseen käyttöä ampumaradalla, joten tälle kaunottarelle tuskin kannattaa aukoa turhaan päätään.

23-vuotias Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 10 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.

Working hard @dino5thstgym #train #boxing #fitness #miami

Video, jonka Chanel Iman (@chaneliman) julkaisi laitteella

Bang Bang

Video, jonka Chanel Iman (@chaneliman) julkaisi laitteella