Naisen perään huudeltiin kadulla 108 kertaa – mies teki parodiaversion

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, kuinka New Yorkissa asuva 24-vuotias neitokainen oli kyllästynyt kaduilla saamaansa kohteluun. Nainen kuvasi piilokameralla videolle, kuinka hänen peräänsä huudeltiin 10 tunnin kävelymatkan aikana jopa 108 kertaa.

YouTube
YouTube

Nyt mies on tehnyt parodian samasta testistä. Miespuolisia koskevassa versiossa katuahdistelun kohteeksi joutuva mies oli pukeutunut tavalliseen T-paitaan ja farkkuihin, ja hän oli asettellut edellä kävelevän ystävänsä reppuun kameran, joka kuvasi kadulla tapahtuvat kohtaamiset, aivan kuten naisenkin versiossa.

Piilokameravideo paljastaa, että myös miehet saavat kadulla osakseen huutelua. Tosin miehen tekemä video on todellisuudessa vain parodia naisen tekemästä piilokameravideosta, sillä perään huutelevat ihmiset ovat näyttelijöitä. Hauskassa videossa mies esittää olevansa kyllästynyt saamaansa ahdisteluun kadulla.

Videon on tehnyt komediasivusto Funny or Die, joka on tunnettu parodiavideoistaan, joihin myös aikamme suurimmat näyttelijätähdet ovat ottaneet osaa. Videon tarkoituksena on vitsailla miesten kustannuksella, jotka huutelevat kadulla ohikulkijoille. Sen tehtävänä ei ole kiistää sitä tosiasiaa, että monet naiset kokevat ahdistelua ja turvattomuuden tunnetta New Yorkin kaduilla.