Keksintö parantaa viskin makua – halpisviski maistuu vuosikertaviskiltä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oregonilainen yritys on kehitellyt työkalun, jolla viskiin saa paremman maun. Whiskey Element on tammesta valmistettu tikku, joka antaa halvoille viskeille laadukkaamman maun, kun sitä liotetaan viskin seassa vuorokauden ajan. Yrityksen mukaan halvasta viskistä tulee hetkessä laadukkaamman ja kalliin viskin makuista.

YouTube
YouTube

Yrityksen julkaiseman tuotteen tarkoitus on vanhentaa viskin makua ja samalla antaa sille aromi, joka muodostuu viskeihin ajan myötä tammitynnyrissä. Tammiseen tikkuun veistetyt raot filtteröivät viskiä ja vuorokaudessa viskiin on tullut parempi ja laadukkaampi maku.

Yrityksen omistajat ovat testanneet tuotettaan muutamilla viskiasiantuntijoilla. Jopa he olivat yllättyneitä siitä, kuinka hyvän maun halvat viskit saivat tammisen tikun ansiosta. Whiskey Elements on hiljattain lanseerattu markkinoille ja tuotteita on mahdollista tilata netin kautta.

Vaikka tuotteesta annettu palaute on ollut suurelta osin positiivista, on joukkoon mahtunut paljon skeptisiä viskin nautiskelijoita. Monet ovat tyrmänneet tuotteen heti kuulleessaan siitä, sillä he eivät ymmärrä, minkä takia joku ostaisi halpaa viskiä tammitikkuineen, kun voisi nauttia laatuviskistä ostamalla suoraan kalliimman pullon.

Eräs tuotteesta tuohtunut viskinmaistelija oli kommentoinut tuotetta sanoin: ”Vaikka korvaisit Fiatin ohjauspyörän Ferrarin ratilla, se ei tee autostasi Ferraria!”. Ne ketkä haluavat säästää viskin hinnasta, voivat kokeilla tammitikkua, sillä sen ei ole huomattu ainakaan huonontavan viskin makua.