Ohikulkija tallensi hervottoman näyn – orava vietti Halloweenia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna lapset ja aikuiset ympäri maailmaa valmistautuvat viettämään halloweenia, eli Suomessa perinteisemmin pyhäinpäivänä ja kekrinä tunnettua juhlaa. Halloween-bileissä tullaan epäilemättä tänäkin vuonna näkemään mitä mielikuvituksellisempia asuja.

Myös jotkut eläimet ovat valmistautumassa viettämään syksyistä juhlaa omilla tavoillaan. Tämän sai huomata lontoolainen valokuvaaja Max Ellis, joka oli koristellut oman takapihansa teeman mukaisesti. Kurpitsalyhdyt nimittäin kiinnostivat paikalle päätyneitä oravia.

Max Ellis onnistui tallentamaan kamerallaan hulvattoman tilanteen, kun yksi oravista teki lähempää tuttavuutta puusta roikkuvaa pienikokoista kurpitsapää-koristetta kohtaan. Jyrsijä nimittäin tunki päänsä lyhdyn sisään, antaen vaikutelman halloween-naamarin päähänsä pukeneesta pikkuoravasta.

– Oravat ovat erittäin uteliaita, ja tutkivat mielellään kaikkea mitä jätän takapihalleni. Langan varassa leijuva kurpitsa osoittautui jännittävämmäksi kuin olisi voinut ikinä aavistaakaan, Max Ellis kuvaili Daily Mail -lehdelle.